OVER AERIAL INTELLIGENCE

De behoefte aan betere data en een diepgaande passie voor technologie vormen de kern van ons bestaan

Over ons

Aerial Intelligence is ontstaan vanuit de behoefte om onze uiteenlopende ervaringen op het gebied van data-inwinning met behulp van drones te kunnen delen. Wij brengen de meest moeilijke bereikbare locaties gedetailleerd en nauwkeurig in beeld met onze geavanceerde drones en sensoren.

Onze expertise loopt uiteen van hoogwaardige 2D en 3D geodata tot thermische inspecties en van ecologische inspecties tot de inspectie van assets. Met behulp van specialistische software zetten wij ingewonnen data om naar uw gewenste bruikbare eindproducten.

Aerial Intelligence vliegt onder een volledige ROC-vergunning inclusief enkele bijzondere ontheffingen. Om onze eigen en uw veiligheid te waarborgen werken wij uitsluitend volgens onze door de Inspectie Leefomgeving & Transport goedgekeurde procedures en zijn we in het bezit van een VOL-VCA certificering.

Certificering

ROC

Certificering om professioneel op het hoogste niveau met drones te vliegen

VOL-VCA

Dit certificaat houdt in dat wij op een veilige werkwijze te werk gaan.

Thermografie level 1

Certificering voor professioneel gebruik van warmtecamera’s

Vlucht Voorbereiden

Alle vluchten worden voorbereid waarmee we de mogelijke risico’s en gevaren in kaart brengen. Wanneer nodig worden vluchten afgestemd met benodigde instanties en belanghebbenden.

Data verzamelen

Na de voorbereiding wordt de vlucht uitgevoerd op locatie. De gewenste data wordt verzameld en opgeslagen.

Data verwerken

De ingewonnen data wordt verwerkt met specialistische softwarepakketen om het gewenste eindproduct te realiseren.

Analyseren & Rapporteren

Het gewenste eindproduct wordt waar nodig geanalyseerd en bevindingen worden gerapporteerd. Hierop kan actie genomen worden.